Om DC System

DC-System Insulation A/S er en veldrevet 100 % danskejet familievirksomhed.
 
DC-System har i mere end 40 år produceret polyurethan isoleringspaneler såvel til det danske marked som til eksport. I dag anses virksomheden som en af verdens førende indenfor panelproduktion.
 
Gennemtænkt produktudvikling har gjort DC-Systems produktsortiment  velegnet til de fleste former for byggeri.
 
DC- panelet anvendes til fryserum, kølerum og fødevareproduktion, men er i øvrigt også velegnet til staldbyggeri, facader, indfrysningskabinetter og skibsisolering.
 
DC Thermo panel er et nyudviklet sandwich panel der anvendes ved boligbyggeri og ved renovering og energi optimering af eksisterende bygninger. Link til referencer
 
Den ensartede og høje kvalitet samt store fleksibilitet på panelerne er opnået ved dygtigt håndværk og et nøje gennemtestet produkt, der er baseret på et omfattende udviklingsarbejde og knowhow.
Sandwichpanelerne er CE godkendte iht. Standarden EN 14509, og har opnået en effektiv U-værdi, som gør det muligt effektivt at kontrollere varme / kulde forhold i bygninger hvor der er anvendt DC-System isolerings paneler.
 
DC-System eksporterer ca. 75 % af de producerede paneler.
På eksportmarkedet leverer DC-System også komplette løsninger på køleudstyr til bygninger.
 
DC-System beskæftiger i dag 50 ansatte og har produktionsfaciliteter i Aars, Danmark samt egen fabrik i Villamuriel de Cerrato, Spanien. Virksomheden er endvidere repræsenteret med et handelskontor på Cuba.
 
Ultimate Web