Montage

DC-Paneler

Vores stald- og industribyggeri er gennemtænkt og adskiller sig fra traditionelt byggeri. Det kommer i særdeleshed til udtryk i byggetiden samt priserne, der er i en klasse for sig selv, de indstøbte låse i panelerne sikre en hurtig og sikker samt tæt montage.

Vi lægger storvægt på at blive inddraget så tidligt som muligt i byggeprojektet, så vi med baggrund i vores erfaringer og kompetencer kan tilføje projektet ekstra værdi. Inden iværksættelsen af byggeriet gennemgår vi kontrakten og tidsplanen sammen med kunden, ligesom det er een og samme projektleder, der følger og aflevere byggeriet.

Vores byggetradition er videreudviklingen af et kølerum, hvor kravet til tæthed og isolering er af stor betydning. Vi er kendte for at opføre byggerier med høj isoleringsværdi og med meget lave vedligeholdelsesomkostninger.

Vægge og lofter er udført i præfabrikerede sandwich paneler med glatte overflader, der sikrer optimal rengøringsvenlighed. Det betyder at det er nemt at praktisere en god hygiejne.

 

 

DC-Thermopanel

Montagen af DC Themopanel er utrolig simpel, idet isoleringspanelerne laves efter de mål som passer enten til den eksisterende konstruktion eller til konstruktions tegninger for nybyggeriet. Samtidig med at panelerne er specielt fremstillet til netop din byggesag er alle vores paneler lavet med fer og not samt en indstøbt excentrisk lås i siden på panelet, denne lås gør at når man har monteret det første panel kan man fuge det næste panel og når du har skubbet de to paneler sammen i fer og not ‘en skal man bruge vores speciel nøgle til at dreje låsen som gør at en krog griber fat i en pal i det modsatte panel og man kan trække panelerne fuldstændig sammen og skabe en klemt fuge i panelet, dette gentages simpelthen bare.

Ud over nøglen til den excentriske lås skal man ikke bruge andre former for specielt værktøj.

Når panelerne er produceret til det individuelle projekt mindsker man også spildet til et absolut minimum og tiden som man skal bruge for at tildanne produktet på byggepladsen er også holdt på et absolut minimum. 

Ultimate Web