DC Paneler og brand.

 

De testede og godkendte paneler opfylder myndighedernes brandkrav.

Vi har flere produkter, der er testede og godkendte i henhold til myndighedernes krav, således at de opfylder ikke alene nationale, men også EU's strenge brandkrav.

Hos DC-System er vi meget opmærksomme på betydningen af at medvirke til en høj brandsikkerhed. Derfor videreudvikler og forbedrer vi til stadighed de brandbeskyttende egenskaber i vores paneler.

For både at bibeholde PUR's overlegne isoleringsmæssige egenskaber og de hygiejniske fordele har vi udviklet et brandpanel ved at indstøbe en gipsplade bag den profilerede stålplade. Panelet kan leveres som EI 30 (BD 30), EI 60 (BD 60) og klasse 1 (K 10 B-s1,d0).

Ved den nyeste brandtest opnåede DC Thermopanel en REI 30 godkendelse. Panelet må bruges som bærende konstruktion og kan anvendes som væg, loft og etagedæk.

Vores produktsortiment indeholder udover paneler også f.eks. branddøre til færdiggørelse af det totale projekt.

Brand regler

Regler for brand og isoleringsmaterialer kan læses her, Eksempelsamling om brandsikring af byggeri 2012.

Eksempelsamling

Hermed et lille uddrag.

Klasse K1 10 B-s1,d0 [klasse 1 beklædning] langs begge sider af en lodret bygningsdel og langs undersiden af en vandret eller skråtstillet bygningsdel, såfremt der ikke er hulrum mellem isoleringsmaterialet og beklædningen eller isoleringsmaterialet er afdækket med mindst bygningsdel

Klasse EI 30 [BD-bygningsdel 30] langs begge sider af en lodret bygningsdel og langs undersiden af en vandret eller skråtstillet bygningsdel.

Eksempler på klasse1 overlader

 

Ultimate Web